Dagbesteding

Dagbesteding

Een zinvolle invulling van je dag.

Naast ambulante begeleiding bieden wij ook dagbesteding aan. Niets is namelijk vervelender dan de hele dag thuis niets te doen hebben. Je hebt dan ook vaak te veel tijd om te denken wat er zoal allemaal niet goed gaat in je leven.

Deelname aan dagbesteding kan ervoor zorgen dat jij even je zorgen vergeet en wellicht weer een beetje kunt genieten van het leven. Genieten van de gezelligheid van mensen om je heen. Samen houtbewerken, koken of lekker crea bea bezig zijn. Zelf deelnemen staat daarbij voorop, maar anderen helpen is ook van belang, samen activiteiten beleven!

Samen met jou wordt er gezocht naar jouw sterke punten en stemmen we de dagbesteding af op wat jij graag wilt en kunt. Naast bezig zijn met diverse leuke dingen, gaan we samen met jou werken aan sociale activering, opbouw van dagritme, persoonlijke groei, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid. Dit alles onder professionele begeleiding.

Hebben wij jouw interesse aangewakkerd en twijfel je of dagbesteding wel/niet zinvol voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar.